Kinderfeestje Mix & Match Team Biesbosch

Lasergame, survivallen, escape island, vlotbouwen en varen, suppen, boogschieten of shoot out, jij kiest je eigen favoriete activiteiten voor jouw feestje!

Op het terrein van TeamBiesbosch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een mix & match kinderfeestje vieren. Je kunt kiezen uit twee verschillende activiteiten en tussen de activiteiten door is er tijd voor ranja en chips. TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

Een origineel kinderfeestje

Op het terrein van TeamBiesbosch kunnen je kinderen zich lekker uitleven tijdens een mix & match kinderfeestje. TeamBiesbosch bevindt zich aan de rand van de Biesbosch en het terrein biedt talloze mogelijkheden. Er zijn bossen, grasvlaktes, een strand en een groot meer waarop verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor een origineel feestje kun je kiezen uit verschillende outdoor activiteiten, bijvoorbeeld: lasergame, pijl en boog schieten of survivallen. Al deze activiteiten vinden plaats op en rond het kurenmeer. Enthousiast geworden? Klik hier om jouw feestje direct aan te vragen!

Lasergame

Na een korte uitleg krijgen de kinderen een helm met sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Survivallen

Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit. Als je survivallen combineert met het lasergame, noemen we dit een survivalfeestje. De kinderen krijgen in dat geval nog extra legerstrepen, zodat het survivallen kan beginnen.

Escape Island

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Nadat jullie gedropt zijn op ons eiland is samenwerken erg belangrijk! Lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Vlotbouwen en varen

Op het strand liggen de spullen al klaar voor het maken van een origineel vlot. De kinderen gaan aan de slag en als het vlot af is, mogen ze nog een tijdje op het meer varen.

Boogschieten

Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het boogschieten.

Shoot out

Shoot out is de nieuwste activiteit, afgeleid van de Hunger Games. Twee teams voorzien van masker gaan gewapend met boog en speciale LARP pijlen de strijd met elkaar aan. Shoot Out is een combinatie van boogschieten en trefbal.

Heb jij zin gekregen in een mix & match kinderfeestje in de buitenlucht!? Klik dan hier om je aanvraag in te dienen!