Kickbiken (steppen)

Het steppen

Kickbiken is een sport die het momenteel erg goed doet in Nederland, het is nieuw, sportief, snel en leuk om te doen. Een kickbike, ook wel de volwassene step genoemd, is een stoere step met een groot wiel aan de voorkant, een klein wiel aan de achterkant en een licht frame in het midden. Hoewel de step maar uit drie delen bestaat vallen juist door die elementen hoge snelheden te behalen. Door het lichte frame is het steppen geen zware activiteit. Toegegeven, het vergt enige oefening en een trucje om het lang vol te houden maar op het moment dat u het doorheeft is het maken van snelheid en het maken van een grote tocht geen enkel probleem meer.

Steppen in de Biesbosch

TeamBiesbosch biedt je het steppen in de Biesbosch aan. Een leuke tocht waar je het mooiste van de Biesbosch op de step zult gaan verkennen. Na een korte uitleg over hoe je de step het beste kunt gebruiken ga je samen met een begeleider op pad. Je zult zien dat het steppen op de kickbike erg gemakkelijk zal gaan en je vanwege het lichte frame zonder al te veel moeite een mooie snelheid zal maken. Je zult al kickbikend door en langs de mooiste plekjes van de Biesbosch komen.

Kickbiken bij TeamBiesbosch

Het kickbiken is leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje, schooluitje en kinderfeestje. Het is uiteraard ook mogelijk om het kickbiken te combineren met de andere activiteiten van TeamBiesbosch, een aantal opties zijn:

–           Klimmen in het klimpark

–           Kanovaren

–           Suppen

–           Outdoor lasergame

–           Pijl en boog schieten

–           Teambuilding

–           Vlot varen

–           Survivallen

–           Escape Island

–           Flintstone rally

–           Teamchallenge

–           Mastermind etc. etc.

Kickbiken in combinatie met de Kurenpolder

Op recreatieterrein de Kurenpolder kun je tevens gebruik maken van het dagstrand, diverse speeltoestellen, een subtropisch zwembad, pannaveld, trampolines. Volop mogelijkheden om je uitje te combineren dus! Tevens beschikken we over een groot restaurant waar het mogelijk is je actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een barbecue, buffet en/ of borrel.