Handboogschieten in de Biesbosch

Wanneer je wilt handboogschieten in de Biesbosch ben je bij TeamBiesbosch aan het juiste adres! Het handboogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.

Handboogschieten bij TeamBiesbosch

Voordat je gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het handboogschieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het handboogschieten is zeker niet eenvoudig maar je kunt je snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zul je op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen worden bijgehouden zodat uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!
Bij Team Biesbosch beschikken we voor het handboogschieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat handboogschieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met het blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor je! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heb je in tegenstelling tot het handboogschieten haast geen kracht nodig in je armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl het doel in te krijgen!

Boogschieten in combinatie met andere activiteiten

Het handboogschieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, schooluitje, teamuitje of bedrijfsuitje. Het handboogschieten kan gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld:
–    Het klimpark
–    Kanovaren
–    Suppen
–    Outdoor lasergame
–    Teambuilding
–    Survivallen
–    Flinstone rally
–    Vlotbouwen en varen
–    Escape Island
–    Escaperoom
–    Kickbiken
–    High Team Adventuren/ samenwerken op hoogte
–    Aquagames
–    Kanotochten door Nationaal Park de Biesbosch
–    etc. etc.