Fietsen in de biesbosch

Natuurlijk mag het fietsen in de Biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet, de ander omdat het gezond is en weer een ander omdat het in de buitenlucht zo heerlijk toeven is. Daarbij hebben veel (natuur)gebieden stiekem best iets moois te bieden. Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in Nationaal Park de Biesbosch. TeamBiesbosch heeft de mooiste route voor jullie uitgezocht. Met kaart en GPS worden jullie zelf op pad gestuurd om deze fietstocht te rijden door dit prachtige natuurgebied. Omdat alleen fietsen ook maar zo alleen is, is het ook mogelijk om op tandems de Biesbosch te beleven.

Combinatie mogelijkheden

Een programma met daarin voor ieder wat wils, kun je combineren met meerdere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met boogschieten, suppen & ons Escape Island. Uiteraard zijn de activiteiten helemaal naar wens samen te stellen. Wij bieden gezelligheid, veelzijdige activiteiten op maat en volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd uitje van te maken en dat alles op de mooiste locatie van Nederland. Neem nu contact op voor jullie uitje in Nationaal Park de Biesbosch.

Fietsen en Greenkey:

Bij TeamBiesbosch houden we rekening met de natuur. We zijn gespecialiseerd in duurzaam ondernemen en zijn dan ook erg trots dat wij beschikken over Green Key GOUD.