Escape Island voor Kinderen, uniek in Nederland!

Wil jij je verjaardag anders vieren dan de rest? Dat kan! TeamBiesbosch is uitermate geschikt en je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Vind je het idee van een Escape Room voor kinderen erg leuk, maar ben je toch liever buiten bezig? Boek dan nu het Escape Island voor Kinderen!

Ons Escape feestje is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Naast het Escape Island mag je nog één andere activiteit* kiezen! Het feestje duurt in totaal 2 uur en is dus een combinatie van het Escape Island en een door jullie gekozen activiteit. Het Escape Island voor kinderen is tevens als losse activiteit te boeken, je hebt dan een 1 uur durend feestje. Let op: dit is alléén mogelijk voor het Escape Island.

*De mogelijkheden waarmee je het Escape Island kan combineren:
klimaprk, lasergame, boogschieten, shoot out, survivalparcours of het vlotbouwen en varen

Escape Island

Bij ons zit je niet opgesloten in een Escape Room, maar jullie worden bij ons gedropt op een heus eilandje! Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Kurenpolder en lekker eten.

Als je hebt betaald voor het survivalfeestje zit daar de entree van recreatieterrein de Kurenpolder al bij. Je kunt dus kosteloos gebruik maken van het dagstrand, speeltoestellen, skatebaan, pannaveld en tegen een kleine meerprijs ook van het subtropische zwemparadijs. Maak je uitje compleet met een bezoek aan de snackbar of het restaurant, deze zijn gevestigd op het recreatieterrein.

Waar zijn wij te vinden?

Je vind al onze Escape activiteiten aan de rand van de Natuurgebied de Biesbosch op recreatieterrein de Kurenpolder. Omdat je vanaf onze locatie binnen 5 minuten op de A27 zit zijn gezellige dorpen en steden als Oosterhout, Breda, Woudrichem en Gorinchem slechts op steenworp afstand.