Boogschieten in de Biesbosch
Wanneer u wilt boogschieten in de Biesbosch bent u bij TeamBiesbosch bij het juiste adres. Het boogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.

Boogschieten bij TeamBiesbosch
Voor dat u gaat beginnen, zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het boogschieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het boogschieten is zeker niet eenvoudig maar u kunt zich snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten, zult u op verschillende doelen gaan schieten. Zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!
Bij Team Biesbosch beschikken we voor het boogschieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat boogschieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor u! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heeft u in tegenstelling tot voor boogschieten haast geen kracht nodig in uw armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!

Boogschieten in combinatie met andere activiteiten
Het boogschieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het boogschieten kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met:
–    Het klimpark
–    Kanovaren
–    Suppen
–    Outdoor lasergame
–    Teambuilding
–    Vlot varen
–    Survivallen
–    Etc.

Het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.