Boogschieten in de Biesbosch

Wanneer je wilt boogschieten in de Biesbosch ben je bij TeamBiesbosch aan het juiste adres. Het boogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht. Voordat je gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het boogschieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeur loopt rond en geeft aanwijzingen, daarnaast probeert de instructuer de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het boogschieten is zeker niet eenvoudig maar je kunt snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zul je op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!

Bij Team Biesbosch beschikken we voor het boogschieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat pijl en boog schieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor je?! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heb je in tegenstelling tot het boogschieten haast geen kracht nodig in je armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!

Boogschieten in combinatie met onze andere activiteiten

Het boogschieten is leuk om te doen als kinderfeestje, schooluitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. We bieden het boogschieten altijd gecombineerd met één van onze andere activiteiten. Wat dacht je van een combinatie met onderstaande activiteiten:

–          Klimpark

–          Kanovaren

–          Suppen

–          Shoot out

–          Outdoor lasergame

–          Teambuilding

–          Vlotbouwen en varen

–          Survivallen

–          Escape Island

Boogschieten in combinatie met recreatieterrein de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.