Onderstaand vind u alle activiteiten die binnen de diverse arrangementen mogelijk zijn. Klik op de activiteit om te zien met welk arrangement deze te boeken is.

Boogschieten

Na het leren van de basistechnieken gaan we schieten voor de punten.We schieten op verschillende doelen. Wie is de Robin Hood?

Meer informatie

Escape Island Biesbosch Kids Editie

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Samenwerken is erg belangrijk op het eiland, lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Meer informatie

Outdoor Lasergame

Team Biesbosch heeft 20 laserguns waarmee op het terrein van TeamBiesbosch. De lasers hebben een bereik van ongeveer 150 meter en er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk. Teams tegen elkaar, het bekende vlag veroveren van de tegenstander, met een Swatteam een vesting veroveren enz. enz. Het outdoor lasergame is een super activiteit voor je kinderfeestje!

Meer informatie

Shoot Out

De nieuwste activiteit, afgeleid van de Hunger Games. Twee teams voorzien van masker gaan gewapend met boog en speciale LARP pijlen de strijd met elkaar aan. Shoot Out is een combinatie van boogschieten en trefbal.

Meer informatie

Survival Parcours

Eén van onze populairste activiteiten, lekker klimmen en klauteren over onze touwbanen tussen de bomen en over het water, hoeveel punten weten jullie met elkaar te verdienen? Wie blijft er droog en wie valt er in het water? De survivalbanen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als iemand niet zo sportief is. Plezier staat voorop.

Meer informatie

Vlot bouwen & varen

Met tonnen, palen en touw gaan de deelnemers aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard krijgen ze hierbij tips van onze intructeurs. We maken een zo sterk mogelijk PARTY-vlot en leggen daarmee een route af op het meer…. en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet… Wie weet het droog te houden?

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen

Vragen of hulp nodig?

Of gewoon liever iemand spreken?

Bellen?
Vandaag bereikbaar tot 17:00.
0183 - 564 284
Chatten?
Wij staan je graag te woord
Start de chat