Buiten bewegen/ sporten mag en 1,5m afstand houden is op ons grote terrein prima te doen. Bij het samen buiten sporten hoef je geen afstand te houden en het is prettig buiten samen te zijn, maar mocht je het willen dan is het makkelijk om afstand te houden aangezien alles buiten plaats vindt.

Onze aanpassingen/ mogelijkheden:

  • Buiten mogen groepen gewoon samen een uitje beleven met als maximum aantal personen 40, op scholen na daarbij is er geen max. De Biesbosch is groot dus 1,5m afstand is geen punt!
  • Catering is bij ons mogelijk, maar heeft wat meer beperkingen. Afstand moet binnen en buiten worden gehouden. We hebben een groot terras en een groot restaurant, groepen tot 30 personen kunnen bij ons terecht.
  • Kinderen t/m 18 jaar hoeven ook buiten de activiteiten om geen afstand te bewaren. Wij als begeleiders moeten wel 1,5m afstand bewaren.
  • We stellen u in de gelegenheid handen te wassen en toiletten houden we goed schoon.
  • Bij klachten blijft u uiteraard thuis, hoeveel zin u ook heeft in een leuk uitje in de Biesbosch 😉
  • Voor volwassenen zijn er een aantal activiteiten die we nog niet bieden zoals onze escaperoom (wel voor gezinnen of groepen uit 1 huishouden). Geen punt want we hebben ook een escape island wat weet prima kan!
  • Het subtropisch zwembad wat vaak werd gecombineerd met onze kinderfeestjes is lastiger te boeken. Vanaf vrijdag, 15 uur  kan er worden gereserveerd via de site van de Kurenpolder. Dat kan tot max 1 week vooraf. Kosten zijn € 5,50 p.p.

Een uitje boeken kan, we reserveren alvast graag een datum en leuke activiteiten voor je.
Je uitje kosteloos verzetten als het Corona virus toch weer roet in het eten gooit, is mogelijk

Wij werken in deze periode uiteraard met een Corona protocol. Elk uitje starten we met het doornemen van dit protocol zodat iedereen veilig een leuk uitje kan beleven.