Op deze pagina geven we de regels zo duidelijk mogelijk weer, maar mocht het onduidelijk zijn of mocht je vragen hebben bel of mail dan met ons, we staan je graag te woord.

Buiten bewegen/ sporten mag en daarbij hoef je geen afstand te houden omdat je in de buitenlucht bent, daarintegen is 1,5m afstand houden op ons grote terrein prima te doen.

Onze aanpassingen/ mogelijkheden:

  • Buiten = Beter. in veel landen wordt geadviseerd om vooral naar buiten te gaan. Het is gezond om buiten te bewegen en je geeft het virus minder snel over. In Nederland blijft dat onderbelicht denken wij, alhoewel er steeds meer aandacht voor komt.
  • Catering is bij ons mogelijk, maar bij gebruik van een BBQ of andere catering in ons restaurant is vanaf 25 september een QR bewijs noodzakelijk om binnen te komen. Een drankje tussendoor of bij een koffieontvangst is geen QR bewijs nodig.
  • We stellen je in de gelegenheid handen te wassen en toiletten houden we goed schoon.
  • Bij klachten blijf je uiteraard thuis, hoeveel zin je ook hebt in een leuk uitje in de Biesbosch 😉

Wij organiseren graag een leuk uitje en de buitenlucht in de Biesbosch is iedereen aan te raden. We merken dat zeker bij personeelsuitjes iedereen het erg prettig vindt elkaar weer in real life te ontmoeten.