Deze pagina proberen we zo vaak mogelijk aan te passen, maar helaas worden de regels erg vaak aangepast.  Mocht het onduidelijk zijn of mocht je vragen hebben bel of mail dan met ons, we staan je graag te woord.  We hopen zo snel mogelijjk weer meerdere uitjes te kunnen bieden, ook voor andere leeftijdsgroepen.

Buiten bewegen/ sporten mag en 1,5m afstand houden is op ons grote terrein prima te doen. Bij het samen buiten sporten (t/m 27 jaar) hoef je geen afstand te houden en het is prettig buiten samen te zijn, maar mocht je het willen dan is het makkelijk om afstand te houden aangezien alles buiten plaats vindt.

Onze aanpassingen/ mogelijkheden:

  • Buiten = Beter. in veel landen wordt geadviseerd om vooral naar buiten te gaan. Het is gezond om buiten te bewegen en je geeft het virus minder snel over. In Nederland blijft dat onderbelicht denken wij, alhoewel er steeds meer aandacht voor komt.
  • Catering is bij ons mogelijk, maar alleen afhalen. Er is genoeg ruimte op ons terrein om lekker een frietje of iets anders te nuttigen.
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven ook buiten de activiteiten om geen afstand te bewaren. Wij als begeleiders moeten wel 1,5m afstand bewaren.
  • We stellen je in de gelegenheid handen te wassen en toiletten houden we goed schoon.
  • Bij klachten blijf je uiteraard thuis, hoeveel zin je ook hebt in een leuk uitje in de Biesbosch 😉
  • Voor volwassenen is het momenteel wat lastiger, we hopen dat dit snel weer veranderd.
  • Het subtropisch zwembad is helaas gesloten i.v.m. de maatregelen.

Een uitje boeken kan, we reserveren alvast graag een datum en leuke activiteiten voor je.
Je uitje kosteloos verzetten als het Corona virus toch weer roet in het eten gooit is uiteraard mogelijk.

Wij werken in deze periode uiteraard met een Corona protocol. Elk uitje starten we met het doornemen van dit protocol zodat iedereen veilig een leuk uitje kan beleven.