Teambuilding in de Biesbosch

Bij TeamBiesbosch gebruiken we outdoor als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. ‘Samen doen, samen beleven’ is onze slogan. We richten ons op de interactie tussen mensen vanaf het eerste moment. Wij stellen ons tot doel de samenwerking en sfeer binnen jullie team te bevorderen, wat de productiviteit van je bedrijf positief kan beïnvloeden. Wij staan garant voor professionele begeleiding en hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse teambuilding uitjes. Deze uitjes vinden zowel op onze eigen locatie als in het prachtige natuurgebied de Biesbosch plaats. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige kano- adventuretocht door de Biesbosch? Gewapend met routekaart ga je vervolgens op pad met de kano, sup of elektrische sloep om de juiste eilanden op te sporen. Op de verschillende eilanden dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Dit personeelsuitje is avontuurlijk, goed voor de teamgeest en bevordert de teambuilding.

Teambuilding Uitje

Wil je graag iets gaan doen met je team, maar moet jullie uitje zowel leuk als leerzaam zijn?! TeamBiesbosch heeft voor jullie de perfecte dag. Na de koffieontvangst met biesboschflap beginnen we buiten met een aantal teambuilding spellen. Deze spellen zullen aan de hand van de door jullie aangebrachte strategieën moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij de uitvoering van een aantal van de spellen worden stilgestaan. Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teambuilding activiteiten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.
De teambuilding activiteiten kun je zelf samenstellen, wat dacht je bijvoorbeeld van het kanovaren, mastermind, survival of het vlotbouwen en varen, allemaal groepsactiviteiten waarbij samenwerking is vereist! Hoe meer je samenwerkt hoe makkelijker het wordt de activiteiten goed te volbrengen. Na afloop van de activiteiten evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag kan worden afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna je nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Dit bedrijfsuitje met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant.

Teambuilding Trainingen

Binnen TeamBiesbosch en in samenwerking met Wansink & Wansink bieden wij ook diverse teambuilding trainingen. Teambuilding is erop gericht de eigen effectiviteit als team te verbeteren door aandacht voor de eigen structuren, besluitvormingsmethodes, normen en waarden, omgangsvormen en interpersoonlijke relaties. Het programma is toegespitst op de concrete behoeften en problemen van het team. Het team krijgt meer inzicht in zijn sterke en zwakke kanten. Door uitdagende activiteiten komen vooral de verbeterpunten van het team naar voren. Teambuilding heeft als uitgangspunt de individuele en teamprestaties op een hoger niveau te brengen. Het doel is het optimaal functioneren als effectief team. Tijdens de evaluatie van de activiteit wordt een transfer gemaakt naar de werksituatie in de organisatie.

Teambuilding op hoogte

De vliegende Hollander het bekende spookschip is gestrand bij de Biesbosch! De masten steken nog nét boven de grond uit, wij zijn erin geslaagd hiermee een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken! Het thema is samenwerken op hoog niveau en dat nemen we letterlijk. Ontrafel het geheim door de opdrachten te vervullen: Gaan jullie de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega’s bij. Als je echt durft houd je elkaar vast en gaat achterover hangen. Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is de juiste samenwerking en het nodige vertrouwen nodig. De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van je teamgenoten heb je echt nodig. Haal jij het? De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat je echt met je collega’s moet samenwerken om boven te komen. De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaienest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking. Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt op zijn/ haar collega’s? Geloof ons dit teamuitje is een blijvende herinnering.