Suppen in de Biesbosch

Mogelijkheden tot suppen bij TeamBiesbosch:

  • Sup verhuur voor op ons meer. Kosten € 25,- per sup voor 2 uur gebruik. We leveren sup, peddel en zwemvest. Kleedruimte en locker aanwezig. Bij uitgave geven we een korte instructie
  • Suptocht door de Biesbosch, voor groepen verzorgen we begeleide suptochten door nationaal park de Biesbosch van 1,-5 tot 2 uur. Kosten zijn € 35,- p.p. en uiteraard op reservering
  • Suppen in combinatie met andere activiteiten bij TeamBiesbosch, dan wordt er een supclinic door 1 van onze begeleiders gegeven.

Suppen is de populairste en snelst groeiende watersport van dit moment. Dit komt omdat het leuk en actief is, maar ook omdat eigenlijk iedereen het kan. Bij het zien van Stand Up Paddelen (afgekort SUP) wordt vaak gedacht dat dit alleen geschikt is voor surfers en extreme sporters uit Hawaï of andere exotische surfoorden. Niets is minder waar. Stand Up Paddelen is geschikt voor iedereen, is in een uurtje te leren en kan op elk water. Daarbij is suppen een complete body & mind workout. Het balanceren en paddelen vraagt om spierkracht terwijl het glijden over het water juist voor mentale rust zorgt.

Sup clinic

De Clinic Stand Up Paddle Boarden is voor iedereen die kennis wil maken met en /of zich verder wil ontwikkelen in deze snelst groeiende watersport ter wereld. U staat op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel om uzelf voort te bewegen. De combinatie van het peddelen en het evenwicht bewaren op de plank maakt van elke peddelsessie een complete workout.

Suppen in de Biesbosch

Suppen is ook een leuke activiteit om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, scholen uitje of kinderfeestje. Het enige wat verplicht is, is een zwemdiploma. Na een korte uitleg over het suppen en een kleine oefening zult u zien dat u binnen enkele minuten het suppen onder de knie heeft. U zult verstelt staan van de omgeving die u vanaf het water verkent. Vindt u staan toch een beetje eng? Geen probleem, het is namelijk ook gewoon mogelijk om op het sup board te zitten.

Suppen en Green Key

Milieubewuster dan suppen kan het niet worden. Voor suppen gebruik je maar 2 onderdelen, namelijk een sup paddle en een sup board. Voortbewegen word gedaan met uw eigen kracht, er komt dus geen motor aan te pas wat betekent dat het harstikke goed is voor de natuur. Op eigen kracht verkent u dus de mooiste plekjes van de Biesbosch. Als u supt bent u milieubewust en Green Key bezig.

Verschillende programma’s

Wij bieden verschillende sup programma’s aan:

–          Adventuretocht: De adventuretocht is een speciaal middag programma waarbij u de Biesbosch zal gaan verkennen.
–          Sup Clinic: Bij TeamBiesbosch is het ook mogelijk een sup clinic te volgen. Dit kan in de vorm van een uitje of als training. U krijgt een uur les en informatie over het suppen. De clinic zal afgesloten worden met een wedstrijd. Kunt u uw teamgenoten verslaan op ons kurenmeer? Deze clinic is alleen mogelijk voor groepen.
–          Suppen op Landal Greenparcs: Bent u op vakantie bij een Landal park en heeft u zin in om een outdoor activiteit te doen? Ook op Landal Greenparcs biedt Teambiesbosch outdoor uitjes aan. Bij Landal zijn verschillende activiteiten te boeken. Een supclinic en een survival kamp met kano, sup of kickbike. Tijdens het survival kamp ga je met een kaart en kompas een tocht afleggen op water of land. Aan het einde van de dag zal er nog een kampvuur zijn waar u marshmallows kunt roosteren. Deze outdoor activiteiten moeten wel vooraf geboekt worden.