Schoolreisje in de Biesbosch

Klimpark
Lasergame
Survivallen
Escape Island
Vlotbouwen en varen
Boogschieten
Shoot out

Op en om het terrein van TeamBiesbosch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een te gek schoolreisje te organiseren. Wij hebben legio mogelijkheden om de dag super leuk te vullen. Met je klasgenoten de Biesbosch in met de kano, klimmen & zippen bij Klimpark Biesbosch, boogschieten, escape activiteiten, shoot out, teambuilding, suppen, vlotbouwen en varen en nog veel meer. Prijzen variëren aan de hand van data, lengte van het uitje, invulling, wel of geen catering, aantal deelnemers. Kortom een schoolreisje in de Biesbosch is bijna altijd een programma op maat. Neem dus contact met ons op voor een passende offerte. Als je bij ons een uitje boekt dan is de entree van recreatieterrein de Kurenpolder met dagstrand, speeltuinen in begrepen. TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

Lasergame

Na een korte uitleg krijgen de kinderen een helm met sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Survivallen

Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit.

Escape Island

Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie binnen het uur te ontsnappen van ons eiland? Nadat jullie gedropt zijn op ons eiland is samenwerken erg belangrijk! Lukt het jullie goed samen te werken en daarmee met elkaar een snelle tijd neer te zetten!? Houden jullie het droog of krijgen jullie natte voeten!?

Vlotbouwen en varen

Op het strand liggen de spullen al klaar voor het maken van een origineel vlot. De kinderen gaan aan de slag en als het vlot af is, mogen ze nog een tijdje op het meer varen.

Boogschieten

Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het pijl en boog schieten.

Shoot out

Shoot out is de nieuwste activiteit, afgeleid van de Hunger Games. Twee teams voorzien van masker gaan gewapend met boog en speciale LARP pijlen de strijd met elkaar aan. Shoot Out is een combinatie van boogschieten en trefbal.