Bedrijfsuitje in Nationaal Park de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om je bedrijfsuitje te organiseren. TeamBiesbosch is dé partij waarbij je terecht kan voor unieke uitjes op een toplocatie met uitstekende kwaliteit. We onderscheiden ons in kwaliteit, duurzaamheid en locatie. Onze activiteiten zijn uniek en onze kanotochten starten in de Biesbosch, geen rivieren over varen maar meteen in de karakteristieke kreekjes van de Biesbosch.

Bedrijfsuitje specials

Uit ons aanbod aan activiteiten kun je zelf je programma samenstellen, maar we hebben voor je ook een aantal speciale uitje gemaakt, onze specials! Wat denk je van Expeditie Biesbosch? Per kano op pad met een routekaart en op de eilanden in de Biesbosch strijden jullie in teams met onze teambuilding spellen. Wie zijn de echte Robinsons en gaan ervan door met de schatkist? Blij dat ik rij, het personeelsuitje op wielen. Bouw uw eigen flintstone auto, kickbiken langs de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Ter land ter zee en in de lucht, het aloude maar nog steeds populaire televisieprogramma geeft genoeg inspiratie voor een origineel uitje. Wat denk je van Shake It Outdoor? Met diverse activiteiten probeer je zoveel mogelijk geld te verdienen om aan het einde de juiste ingredienten voor je cocktail te kunnen kopen. Shake je eigen drankje voor onze beachparty!!

Bedrijfsuitje XL        

Wij zijn gevestigd op het terrein  van de Kurenpolder recreatie en beschikken over alle faciliteiten om jullie uitje te verzorgen. We bieden uitjes voor groepen tot wel 1000 personen. Er zijn 3 mogelijkheden op eigen terrein om te dineren waaronder 1 zeer groot restaurant/ plaza. Toiletten en douches zijn volop aanwezig en tevens beschikken we over een groot gratis parkeerterrein. Vooral het brede aanbod aan activiteiten en de ervaring in het werken met grote groepen maakt ons een aantrekkelijke partner voor jullie bedrijfsuitje. Wat dacht je van een mooie kanotocht door de Biesbosch, en dat in combinatie met teambuilding, survival, mastermind, boogschieten, suppen, vlotvaren, rondvaarten, musea, fietsen, escape island of één van de vele andere activiteiten!? Vraag om een bedrijfsuitje op maat!!

Vergader uitje

Bedrijven zijn nogal eens op zoek naar een andere omgeving om in te kunnen vergaderen. Dat kunnen wij zeker bieden, een mooie locatie in combinatie met een leuke vergaderbreak. Een mooie houten blokhut aan het strand met beamer en flipover vormt het decor. In de ochtend vergaderen, kopje koffie en Biesboschflap erbij. Na de heerlijke lunch de Biesbosch in of strijden op ons Escape Island. Zo wil iedereen toch vergaderen?!

Duurzaam Bedrijfsuitje

Nationaal Park de Biesbosch is een prachtig gebied voor onze uitjes en we zijn er trots op dat we hier onze activiteiten mogen uitvoeren. Denk hierbij aan de Green Experience en de Kano-adventuretocht, dit zijn programma’s waarbij het draait om samenwerken, fun & natuurbeleving We voeren het Green Keylabel met trots en zijn zelfs met het GOUDEN label beloond omdat we als bedrijf zo duurzaam mogelijk werken en dit ook aan onze klanten overbrengen.

Super geslaagd uitje.

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.

Rabobank, PV de Duizendpoot.