Uniek groen teamuitje in de Biesbosch

Expeditie Biesbosch bieden we aan in Nationaal Park de Biesbosch! Je vaart met de kano van eiland naar eiland waar diverse teamuitdagingen op jullie wachten. Boek dit teamuitje in de Biesbosch en combineer lekker bezig zijn met natuurbeleving! Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben een toegankelijke Expeditie Biesbosch samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaan jullie de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit en een goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eilandraad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen Expeditieleider. Samen verzin je een groepsnaam en ontvang je per team een eigen vlag met bandana’s. Motorbootjes zijn mogelijk voor de deelnemers die liever niet willen kanovaren, zo bieden wij iedereen de kans om deel te nemen aan dit programma. Voor de sportieve deelnemers hebben we ook SUPS. Stand Up Paddling is tevens een prachtige manier om Nationaal Park de Biesbosch te ontdekken.

Bij Expeditie Biesbosch komt het aan op samenwerken, teamstrijd, veel fun & natuurbeleving!

Mogelijke proeven tijdens de Expeditie:

– kennisproef
– oversteek
– kanogames
– denkopdrachten
– balansproef
– bamboe-opdracht

Na alle proeven ontdek je in welk team de échte Robinsons zitten… Wint jouw team onze gigantische TeamBiesbosch troffee? Tevens kun je na dit leuke uitje samen genieten van een borrel en/of heerlijk diner in de jachthaven. Het is ook mogelijk om voor een barbecue op onze locatie te kiezen, hiervoor is een kleine verplaatsing nodig. Volop mogelijkheden, vraag ons ernaar!

Dit unieke én duurzame teamuitje is zéér geschikt om samen met je collega’s te komen beleven! Hierbij alvast een leuk filmpje, waardoor je de sfeer van dit relaxte uitje kan ervaren. Zin om samen met je collega’s Nationaal Park de Biesbosch te ontdekken? Neem dan nu contact met ons op!

Top uitje

Totaalscore
4,4
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Teambuilding in de Biesbosch

3- persoons kano's en als team op pad in dit prachtige natuurgebied. Leuke afwisseling met samenwerkings activiteiten onderweg op de eilanden in de Biesbosch

Samsung