Een uniek teamuitje in een 650 jaar oud slot. Slot Loevestein biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten in een prachtige en indrukwekkende omgeving. In de omgeving kun je een kanotocht maken met toegankelijke teamopdrachten onderweg. Ook lasergamen, boogschieten, teambuilding spellen, blaaspijpschieten en/of archery tag rond het slot behoren tot de mogelijkheden. Zelfs varen met een RIB op de rivier rond het slot behoort tot de opties voor deelnemers die van pure actie houden. TeamBiesbosch haalt alles uit de kast om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Bedrijfsuitje op maat!

Kortom een prachtige locatie om een leuk en uniek bedrijfsuitje te organiseren. We denken graag met je mee zodat we samen tot het perfecte uitje op maat komen, met daarin voor ieder wat wils. Tevens bieden we volop catering mogelijkheden om jullie teamuitje compleet te maken. Enthousiast geworden? Boek nu dit unieke uitje!

Slot Loevestein met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Op locatie! – arrangement met collega’s

Wij organiseren activiteiten op diverse locaties. De meeste vinden in de Biesbosch plaats, maar we hebben diverse activiteiten die ook op locatie te organiseren zijn. Uitermate geschikte activiteiten op locatie zijn bijvoorbeeld outdoor lasergame, teambuilding, boogschieten, mastermind en abseilen. In overleg bekijken we wat jullie wensen zijn en of we die op de gewenste locatie kunnen bieden.

Meer informatie