Gelegen aan het Kurenmeer heeft Klimpark Biesbosch een prachtige eigen locatie (bekijk de virtuele tour) aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Onze locatie leent zich dan ook uitstekend om eens kennis te maken met het Stand Up Paddling.

Suppen is een populaire sport, zeker omdat het een Corona proof uitje is in deze periode. Wij verhuren sups voor gebruik bij ons op het meer. Dit is zeer geschikt voor startende suppers omdat je geen grote schepen tegenkomt en er genoeg ruimte is om te leren suppen. Een rondje rond het meer en even langs het strand, onderweg een keer in het water vallen, de 2 uren dat je de sup mee mag nemen zijn zo om.

Kosten zijn 25,- euro per sup voor 2 uur huur. We leveren sup, peddel en zwemvest. Kleedruimtes en lockers zijn aanwezig. Na een korte uitleg over het suppen en een kleine oefening zal je zien dat je binnen enkele minuten het suppen onder de knie hebt. Je zal verstelt staan van de omgeving die je vanaf het water verkent. Vindt je staan toch een beetje eng? Geen probleem, het is namelijk ook gewoon mogelijk om op het sup board te zitten.

Mocht je meer interesse hebben in een suptocht door de Biesbosch onder leiding van 1 van onze instructeurs, neem dan even contact op. In de zomer van 2021 gaan we dit op vaste tijden bieden, maar als je zelf met een groep bent zijn er ook mogelijkheden. De Biesbosch is een prachtig gebied om doorheen te suppen.