Escape Game “The Lost Teacher”

Het stormt in de Biesbosch… regen, wind… en het water komt steeds hoger te staan! Om te vluchten voor het water zijn jullie via een trap een leegstaande toren op gevlucht en precies als de laatste persoon boven staat wordt jullie enige uitgang geblokkeerd! Er is wel een luik maar die zit op slot?! Weten jullie je team weer veilig beneden te krijgen?

Escape Toren, onze nieuwste activiteit is nu te boeken!

De Biesbosch is een gebied met een rijke historie en dit is dan ook het thema van deze escape activiteit. Een ziedende noordwesterstorm beukte in 1421 op de door veen en zoutwinning sterk verzwakte dijken. Naar schatting 16 dorpen verdwenen die nacht in de woeste binnenzee die ontstond nadat de dijken het begaven. Zonder dit dramatische gebeuren (beter bekend als de St. Elisabethsvloed) was er waarschijnlijk nooit een Biesbosch ontstaan zoals wij die nu kennen. Tot ver in de negentiende eeuw heeft men met wisselend succes gevochten tegen het steeds terugkerende water.

Samenwerken!

Speel het spel en los met elkaar de raadsels op. De sleutel tot succes zijn een goede communicatie en samenwerking, lukt het jullie binnen de tijd de juiste verbanden te leggen, puzzels op te lossen, cryptische omschrijvingen te kraken en op z’n tijd ‘out of the box’ te denken? De Escape Toren is helemaal leuk in combinatie met onze andere activiteiten, wat dacht je van een combinatie met ons survivalparcours, het Escape Island, het boogschieten of één van onze andere toegankelijke activiteiten. Check nu de Biesbosch-Adventure voor de vele mogelijkheden.

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan? Neem dan nu contact met ons op.. we challenge you!

 

Escape Game ‘The Lost Teacher’ met je klasgenoten in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen