Op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie!? Wij bieden 2 uur durende programma’s bestaande uit 2 activiteiten.

Optie 1:
LASERGAME: sluipend over het terrein probeer je de tegenstander te raken. Lukt het jou om met je team de meeste punten te scoren?!
SURVIVALPARCOURS: lekker klimmen en klauteren over onze touwbanen tussen de bomen en over het water, hoeveel punten weten jullie met elkaar te verdienen? Wie blijft er droog en wie valt er in het water? De survivalbanen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als iemand niet zo sportief is. Plezier staat voorop!

Optie 2:
BOOGSCHIETEN: Wie is de Robin Hood? Leuke introductie in het boogschieten, we brengen je de beginselen bij en schieten op diverse doelen
VLOTVAREN: Met tonnen, palen en touw gaan jullie aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard krijgen je hierbij tips van onze intructeurs. We maken een zo sterk mogelijk PARTY-vlot en leggen daarmee een route af op het meer…. en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet… Wie weet het droog te houden?

ZIT HET WEER EEN BEETJE TEGEN? Dan zorgen we uiteraard voor een passend alternatief voor het vlotvaren!

Zwemmen en speeltuin

Na de 2 uur waarin de kids actief zijn, kan je nog naar het dagstrand met glijbanen en speeltuin of zelfs tegen een kleine meerprijs gebruik maken van het subtropische zwemparadijs.

Zin in spektakel!? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boek nu direct online via de onderstaande link en we zien je snel op onze locatie!

006_Agenda Open Inschrijving

Praktisch: Draag dichte schoenen, verder makkelijk zittende (oude)kleding en reservekleding is aan te raden. Tevens van belang te kleden op het weer.

Reviews door klanten

Gebaseerd op 30 reviews

Totaalscore
4,6
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Reviews

Leuk Feestje

Iedereen kon lekker bezig zijn op z'n eigen niveau. Spannend was het over het water, wat hebben we daar gelachen!

Ellemieke van Ekeren