Quad rijden Biesbosch

Het quad rijden is een erg populaire outdoor activiteit bij TeamBiesbosch. Niet alleen onder de verschillende bedrijfsuitjes maar ook onder de vrijgezellenfeestjes en de schooluitjes wordt het quad rijden vaak gekozen. We hebben dan ook een prachtige eigen locatie voor het rijden met onze 125 cc quads. Onze quad baan ligt aan het water en bestaat uit een binnen en buitenbaan. Lekker off road rijden dus! Veiligheid staat bij het quad rijden voorop en u bepaald uiteraard zelf uw snelheid, dus na het oefenen en het onder controle krijgen van de quad kunt u daarna heerlijk crossen over onze quad baan. Een helm is verplicht en wordt door ons geleverd. Verder is het belangrijk goed naar de instructies van onze deskundige outdoor-begeleider te luisteren. Weer of geen weer, het quad rijden wordt vaak alleen maar leuker. Wie wil er nou niet lekker door de modder scheuren?

Quad rijden Special

We bieden ook een bedrijfsuitje waarbij het draait om de verschillende manieren van voortbewegen op wielen. Uitdagend, maar toch ook voor iedereen toegankelijk. Dit middagprogramma bestaat uit verschillende activiteiten waaronder het quad rijden. U gaat o.a. de Biesbosch verkennen met de kickbike (grote step) waarbij teambuilding ook een belangrijke rol speelt. Daarnaast uiteraard het quadrijden, de meest uitdagende activiteit in deze special. Tijdens het quad rijden zal het vooral gaan om behendigheid en beheersing. Na het oefenen met de quad wordt de wedstrijd gestart. Alleen krijgt u geen punten voor snelheid, maar juist voor controle over de quad. Tot slot bouwt u zelf uw vervoersmiddel. Met de door ons geleverde materialen en door u in de loop van de middag verdiende bonusspullen kunt u een flintstone-auto ontwerpen en bouwen. De flintstone-auto moet uiteraard ook echt rijden en ons parcours kunnen volbrengen. Welk team wint en verdient uiteindelijk onze TeamBiesbosch bokaal?!

Kinderquad

Bij TeamBiesbosch bieden we naast onze bedrijfsuitjes, schooluitjes en vrijgezellenfeestjes ook gevarieerde en uitdagende programma’s speciaal voor kinderen. We organiseren unieke kinderfeestjes waarbij het quad rijden erg populair is. De kids rijden dan op een speciale kinderquad. Deze kinderquad is speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar. Tijdens het kinderfeestje worden ze begeleidt door een deskundige outdoor-begeleider. Veiligheid staat voorop en de kinderen kunnen zelf hun eigen snelheid bepalen, ook kan er door de begeleider met de kinderen worden mee gereden. Dit kunnen de kinderen zelf aangeven. Tijdens het kinderfeestje kan het quad rijden worden gecombineerd met vele andere activiteiten. Wacht dacht u bijvoorbeeld van het outdoor- lasergame, het klimmen en klauteren over onze survivalbanen en het bouwen van een stevig vlot?!