Pijl en boog schieten

Pijl en boog schieten in de Biesbosch

Wanneer u wilt pijl en boog schieten in de Biesbosch bent u bij TeamBiesbosch bij het juiste adres. Het pijl en boogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.

Pijl en boog schieten bij TeamBiesbosch

Voor dat u gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het pijl en boog schieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het pijl en boog schieten is zeker niet eenvoudig maar u kunt zich snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zult u op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!

Bij Team Biesbosch beschikken we voor het pijl en boog schieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat pijl en boog schieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor u! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heeft u in tegenstelling tot voor pijl en boog schieten haast geen kracht nodig in uw armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!

Boogschieten in combinatie met andere activiteiten

Het pijl en boog schieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het pijl en boog schieten kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met:

–          Het klimpark

–          Kanovaren

–          Suppen

–          Quad rijden

–          Outdoor lasergame

–          Teambuilding

–          Vlot varen

–          Survivallen

–          Etc.

Boogschieten in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.