Kinderfeestje Original Team Biesbosch

Lasergame
Quad rijden
Survivallen
Pijl en boog schieten
Klimmen
Origineel

Kinderfeestje Original TeamBiesbosch

Op het terrein van TeamBiesbosch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een origineel kinderfeestje voor uw zoon en/of dochter te vieren. U kunt kiezen uit twee verschillende activiteiten, waaronder lasergame, quad rijden, survivallen, vlot bouwen en varen, pijl en boog schieten en klimmen. Tussen de activiteiten door krijgen de kids ook nog ranja en chips. TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

Een origineel kinderfeestje

Op het terrein van TeamBiesbosch kunnen uw kinderen zich lekker uitleven tijdens een original kinderfeestje. TeamBiesbosch bevindt zich aan de rand van de Biesbosch en het terrein biedt talloze mogelijkheden. Er zijn bossen, grasvlaktes, een strand en een groot meer waarop verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor een origineel feestje kunt u kiezen uit verschillende outdoor activiteiten, bijvoorbeeld: lasergame, pijl en boog schieten of survivallen. Al deze activiteiten vinden plaats op en rond het kurenmeer.

Lasergame

Na een korte uitleg krijgen de kinderen een petje, sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Quad rijden

Op het terrein is een uitdagende quadbaan aanwezig. De kinderen oefenen eerst met het quad rijden op het strand en daarna gaan ze een aantal minuten op de grote baan rijden. Tijdens het quad rijden speelt de adrenaline op door de snelheid, maar als de baan modderig is, kan je ook lekker vies worden. We bieden quadrijden vanaf 10 jaar bij TeamBiesbosch.

Survivallen

Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit. Als u survivallen combineert met de lasergame, noemen we dit een survivalfeestje. De kinderen krijgen in dat geval nog extra legerstrepen, zodat het survivallen kan beginnen.

Vlotbouwen en varen

Op het strand liggen de spullen al klaar voor het maken van een origineel vlot. De kinderen gaan aan de slag en als het vlot af is, mogen ze nog een tijdje op het meer varen.

Pijl en boog schieten

Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het pijl en boog schieten.

Klimmen

Achteraan op het terrein staan een 10 meter hoge toren waar de kinderen gaan klimmen. Iedereen zekert elkaar, maar gelukkig zitten de kinderen vast aan een touw. Flexibel zijn en geen angst voor hoogte zijn een pré voor het klimmen.

Heb je zin een origineel kinderfeestje in de buitenlucht. Neem dan snel een kijkje www.teambiesbosch.nl en vraag uw offerte aan. Wilt u nog meer informatie hebben, kunt u altijd een mailtje sturen naar: info@www.teambiesbosch.nl