instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Biesbosch Event XL

kanovaren biesbosch teamuitjefietsen in de Biesbosch

Creatieve & originele activiteiten in de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch. Met ruim 12 jaar ervaring in het organiseren van uitjes in de Biesbosch weten we u een passend programma te bieden wat de verwachtingen van de deelnemers zal overtreffen. Het gaat erom dat iedere deelnemer in het programma kan kiezen voor een aansprekende activiteit. Een groot voordeel is dat wij gevestigd zijn aan de mooiste en meest praktische kant van de Biesbosch, u hoeft dus niet eerst over een rivier of een eind over saai rechte stukken water te varen om de kreekjes die kenmerkend zijn voor de Biesbosch te treffen.

Biesbosch Event XL

Uiteraard begint u de dag gezamelijk op onze locatie. De sportieve groep gaat quadrijden, lasergamen, kanovaren, suppen, klimmen en zo kunnen we nog tal van activiteiten aangeven. De Biesbosch heeft prachtige natuur die u kunt gaan ontdekken in de kano, fluisterboot, elektrische sloep, supboard, motor- of rondvaartboot. U krijgt een gids mee die u van alles verteld over de natuur, cultuur en historie van de Biesbosch. Lekker relaxen en vissen, het kan! Naar het klompen of het Biesboschmuseum met de fiets, elektrische scooter, solex of een segway? GPS tocht met de kano, fiets, sloep of een feest op het strand. Het kan allemaal op onze prachtige locatie in de Biesbosch.

Faciliteiten

TeamBiesbosch heeft de organisatie en de faciliteiten om grotere groepen een geweldige dag te verzorgen. De parkeerplaats, het restaurant, de douchegelegenheid, de grootte van het terrein alles is ingericht op het ontvangen van grote groepen. Hierin zijn wij uniek in de Biesbosch. Zo zijn we ook de enige met een TUV Certificering en Green Key.

DNV Business Assurance actieve teamdag bij TeamBiesboschCompleet en verzorgd met aanstekelijk enthousiaste begeleiding! 

Een verzorgde, actieve en leuke teamdag! Ook de enthousiaste begeleiding werkte aanstekelijk en tegelijkertijd kregen wij tussendoor de vrijheid om te genieten van het mooie weer. Duidelijke en efficiente communicatie in het voortraject en zeer goede catering voor een geweldige afsluiting van de dag!

DNV Business Assurance.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565