Iedereen wil het een keer proberen: Quad rijden! Het quad rijden is een érg populaire outdoor activiteit bij TeamBiesbosch. Niet alleen onder de verschillende bedrijfsuitjes maar ook onder de andere groepsuitjes wordt het quad rijden vaak gekozen. We hebben dan ook een prachtige eigen locatie voor het rijden met onze 125 cc quads. Onze quad baan ligt aan het water en bestaat uit een binnen en buitenbaan. Lekker off road rijden dus! Veiligheid staat bij het quad rijden voorop en je bepaald uiteraard zelf je snelheid, dus na het oefenen en het onder controle krijgen van de quad, kun je heerlijk op je eigen tempo crossen over onze quadbaan. Niet iedereen rijdt tegelijk, maar je wisselt door. Een helm is verplicht en wordt door ons geleverd. Verder is het belangrijk goed naar de instructies van onze deskundige outdoor-begeleider te luisteren. Weer of geen weer, het quad rijden wordt vaak alleen maar leuker. Wie wil er nou niet lekker door de modder scheuren?!

Lef, snelheid & behendigheid!

Combineer deze activiteit met één van de vele andere mogelijkheden op onze prachtige locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Het quadrijden wordt vaak gekozen bij een actief programma of als onderdeel van een uitgebreider programma. Een actief programma kan bijvoorbeeld bestaan uit een combinatie van quadrijden, shoot out en het vlotbouwen en varen. Uiteraard kun je zelf je volledige programma bepalen, alle combinaties zijn mogelijk. We denken graag met je mee om zo tot het perfecte teamuitje te komen. TeamBiesbosch zal alles uit de kast halen om jullie een onvergetelijke (mid)dag te bezorgen. Wij staan voor samen doen, samen beleven en een mooie herinnering aan jullie bedrijfsuitje.

Verder bieden we volop catering mogelijkheden om er een volledig verzorgd personeelsuitje van te maken.  Nieuwsgierig geworden naar een teamuitje met snelheid? Neem dan nu contact op!

 

Quad rijden met collega’s in de biesbosch?

Bekijk de arrangementen

Biesbosch XL – arrangement met collega’s

Speciaal voor groepen van 80 tot 1000 personen. De Biesbosch is een prachtig Nationaal Park en mooi natuurgebied. Uitermate geschikt om tal van activiteiten in te organiseren. Bedrijfsuitjes voor grote groepen kunnen bij TeamBiesbosch goed terecht, dit vanwege onze eigen locatie met groot restaurant en tal van activiteiten die we kunnen organiseren in en om de Biesbosch.

Meer informatie

Vergaderarrangement – arrangement met collega’s

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? We hebben op onze locatie een aantal mogelijkheden qua vergaderruimte. De boog kan niet steeds gespannen staan. Lekker ontspannen tussen het vergaderen door of na afloop maakt weer ruimte in de geest. Ga spectaculair quadrijden of misschien sluit het teambuilding juist goed aan bij het thema van uw vergadering?

Meer informatie

Escape Room Biesbosch – arrangement met collega’s

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden. Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Meer informatie

Op locatie! – arrangement met collega’s

Wij organiseren activiteiten op diverse locaties. De meeste vinden in de Biesbosch plaats, maar we hebben diverse activiteiten die ook op locatie te organiseren zijn. Uitermate geschikte activiteiten op locatie zijn bijvoorbeeld outdoor lasergame, teambuilding, boogschieten, mastermind en abseilen. In overleg bekijken we wat jullie wensen zijn en of we die op de gewenste locatie kunnen bieden.

Meer informatie

Escape Island Biesbosch – arrangement met collega’s

De meest populaire activiteit van TeamBiesbosch is ons escape island. Uniek uitje bij TeamBiesbosch, als groep griendwerkers gaat u op pad en komt op ons eiland terecht. Eenmaal op het eiland gaat de brug omhoog, dan gaat de uitdaging echt beginnen. Komt u weer van het eiland af?

Meer informatie